Galleri Ann

Spoeldoek cellulose

Donkerblauw
Galleri Ann
Spoeldoek cellulose
Donkerblauw
  € 4,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Patent en gepatenteerd. Een klassieker in Zweden.

  Deze uiterst praktische en absorberende sponsdoek - gemaakt van 70% houtcellulose en 30% katoen - lijkt een relatief recente uitvinding, maar werd al in 1920 in Zweden gepatenteerd. Daar, zoals in heel Scandinavië, vind je dergelijke doeken in elk huishouden in verschillende uitvoeringen: effen, kleurrijk, met en zonder patronen. Het patent op het materiaal is nu in Duitse handen, en de sponsachtige, duurzame stof wordt ook in Duitsland vervaardigd en in Finland tot deze vaatdoek verwerkt. Het bevat geen vochtinbrengende middelen of plastic roosters, waardoor het na verloop van tijd gewoon in de compost kan worden gegooid. Daar vergaat het snel - na slechts acht weken is de vaatdoek voor ongeveer 80% afgebroken. U kunt het tot 40 °C in de wasmachine of gewoon in de vaatwasser (in het bovenste vak) reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32325

   70% cellulose en 30% katoen. Wasbaar tot 40 °C. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel. De sponsdoek kan in het begin wat vlekken maken. Gemaakt in Finland.
   17 x 15,5 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen