Matthias Kloppenborg

Sok jacquard lang

Antraciet-Ecru
Matthias Kloppenborg
Sok jacquard lang
Antraciet-Ecru
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Meesterlijk. Jacquard breien

  De fijne, kabelachtige patronen van deze sokken van scheerwol worden gemaakt op speciaal uitgeruste jacquardbreimachines. Een garengetal van Nm 28/2 - de scheerwol hiervoor is afkomstig van gecertificeerd biologisch vee - wordt gebreid in een dicht en verwarmend driedraads proces. De voetzool is gebreid met patent, wat de pasvorm verbetert. De sok is lang niet alleen geschikt voor comfortabele pantoffels; hij past ook in stevig winterschoeisel.

  Natuurlijke kwaliteit. Van Münsterland

  Deze sokken worden gemaakt in het Münsterland - door een bedrijf dat niet het slachtoffer is geworden van goedkope importen omdat het zich in twee opzichten (en in de dubbele betekenis van het woord) heeft "gespecialiseerd": in de hoogste kwaliteit en in de beste materialen, die hier altijd natuurlijk zijn (en dat ook blijven bij de verwerking). Zoals zo vaak in de textielproductie draagt een park van oude machines bij tot de superieure kwaliteit. Hier gaat het om rondbreimachines uit 1950 van het merk Bentley-Komet, die enerzijds materialen kunnen verwerken waar de huidige machines niet in slagen (bijvoorbeeld linnen), en anderzijds verschillende garens gedifferentieerd over de vorm kunnen verdelen: versterkt waar de spanningen het grootst zijn, of twee verschillende garens voor de binnen- en buitenkant. Zwaardere sokken van betere kwaliteit zult u niet vinden: met een uitstekende pasvorm, van ongekend comfort en toch zwaar en duurzaam.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67281

   100% scheerwol. Gemaakt in Duitsland. Schachtlengte 24 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen