Menu

Softshell herenjas

Blauw-grijs
Softshell herenjas Blauw-grijs
Softshell herenjas
Blauw-grijs
Blauw-grijs
299,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

Softshell. Gemaakt van katoen

Deze softshell jas is ons antwoord op in de handel verkrijgbare polyesterstoffen. Het buitenmateriaal bestaat bijna volledig uit biologisch katoen, aangevuld met twee procent elastaan. De capuchon, die een piek heeft, is voorzien van een trekkoord met koord en koordstoppers, waarmee u de wijdte van de opening kunt aanpassen. De wind- en waterafstotende ritssluiting kan tot aan de kin worden gesloten. De zoom van de romp is aan de achterkant afgerond. De jas is voorzien van twee zijzakken, een borstzak en een binnenzak. Alle zakken kunnen worden gesloten met waterafstotende ritsen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 204703

98% katoen, 2% elastaan. Voering van de zakken 100% katoen. Twee-weg ritssluiting. Elastische trekkoorden aan capuchon en zoom. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 81,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu