Menu
Kihara

Sitaku Frictiezadel met Snuit

Kihara
Sitaku Frictiezadel met Snuit
  € 31,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Van het vierkant naar de kubus

  Ruimte is een schaars goed in Japan, en daarom gaan veel huizen daar niet in de breedte, maar altijd in de hoogte om vloeroppervlak te besparen. Om dit principe over te brengen naar het interieur van een gebouw (of een kleine keuken) helpen de volgende gebruiksvoorwerpen - ze hoeven niet naast elkaar te worden geplaatst (maar dat mag zeker), maar kunnen worden gerangschikt en opgeslagen in een stabiele stapel die varieert in kubieke meters.

  Japanse porseleinen vaten

  De porseleinmassa wordt in gipsen mallen gegoten. Na een rustperiode, die nodig is om de massa te laten uitharden en drogen, wordt elk voorwerp afzonderlijk - en met de hand - uit de mal gehaald, ontbraamd en zorgvuldig op kwaliteit gecontroleerd. Aan het einde van dit proces worden alle objecten bedekt met een transparant glazuur en gebakken. Wij betrekken het witte harde porselein, dat in de vaatwasser kan worden gereinigd, van een fabrikant in Arita, de porseleinstad op het zuidelijkste van de Japanse eilanden, waarvan de geschiedenis sinds het begin van de 17e eeuw nauw verbonden is met dit materiaal. In Duitsland kun je deze Japanse gebruiksvoorwerpen alleen bij ons krijgen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67015

   Porseleinen kom met gestructureerd raspoppervlak binnenin. Kruiden en specerijen kunnen grof gehakt of tot fijn poeder geraspt worden, afhankelijk van het recept. Ze kunnen voorzichtig worden gedoseerd met behulp van de tuit.
   Hoogte 3,5 cm, Ø 10 cm. Gewicht 180 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen