Menu

SHW breedbladige schoffel

SHW breedbladige schoffel
€ 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Gesmeed in het Zwarte Woud. Häulein

Schwäbische Hüttenwerke (SHW) in Baiersbronn in het Zwarte Woud maakt beroemd handgereedschap voor tuinaanleg, landschapsarchitectuur en landbouw. Elk deel van het gereedschap is door en door gesmeed, alle functionele randen zijn geslepen en kunnen worden bijgeslepen. De handgrepen van inlands, geolied essenhout zijn - om ergonomische redenen - ovaal van doorsnede en voorzien van een ophanggat.
De handige breedbladige schoffel is geschikt voor het losmaken van grond, wieden en schoffelen en is vooral voorbestemd voor gebruik tussen dicht op elkaar staande planten en smalle zaadrijen.

Productinformatie

Artikel nummer 56325

Koolstofstaal. Handvat essenhout (herkomst Duitsland), geolied. Gemaakt in Duitsland. Vork 10 x 7 cm. Lemmet 10 x 6,5 cm. Totale lengte 1,37 m. Gewicht 890 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu