Menu
Zaunkönig

Set Kindertafelgerei Porselein

Agave- Korenbloem
Zaunkönig
Set Kindertafelgerei Porselein
Agave- Korenbloem
  € 59,90
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Zijn zulke kleine handen. Voor kinderen geschikt serviesgoed

  Een licht getailleerde beker, een kom met een hoge voet en een licht naar binnen hellende rand: het ontwerp van dit porseleinen kinderservies is niet alleen vanuit esthetisch, maar vooral ook vanuit functioneel oogpunt intelligent doordacht.

  De getailleerde vorm van de beker voorkomt dat de beker uit de handen van de kinderen glijdt en maakt het voor hen dus gemakkelijker om hem vast te pakken en vast te houden. Bovendien loopt de vloeistof dankzij het taps toelopende midden minder snel over bij het drinken. In de kom vormt de gebogen bodem een kleine uitsparing rond de rand, waardoor het gemakkelijker wordt om het voedsel met een lepel of vork op te pakken. Zelfs de volgende uitdaging - de lepel samen met het voedsel van de kom naar de mond brengen - hebben kinderen gemakkelijker onder de knie dankzij de naar binnen hellende rand: de hap wordt niet over de rand op tafel geschept, maar blijft op het bestek liggen, klaar om mondeling te worden aangesneden. Zelfs kinderen met weinig motorische vaardigheden kunnen genieten van muesli en aardappelpuree, spinazie, erwten en broccoli - nou ja, laten we zeggen hun lievelingseten. Chocolade-ijs, vanillepudding, vruchtenkwark...

  Overigens is er nog een voordeel voor de jongeren: de beker heeft ook een naar binnen gebogen bodem. Wanneer hij in de kom staat, heeft hij een betere grip - een handig ontwerp wanneer het kroost wil helpen de tafel af te ruimen.

  Getekend uit het leven, gevormd voor het leven

  "Ik wil dit alleen doen!" Waar deze roep door de kamer galmt, zijn ergonomisch gevormde bekers en schalen die het kroost ondersteunen bij het zelfstandig hanteren nuttig maar zeldzaam. Dit was ook de ervaring van de oprichter van het jonge label Zaunkönig. Het gebruikelijke plastic servies was natuurlijk uit den boze, en uit haar eigen dagelijks leven (en dat van haar kinderen) wist zij ook dat de kleintjes hun eten vaak lange tijd zonder succes heen en weer schuiven op het bord voordat een hap min of meer per ongeluk op de lepel of vork belandt (en daar blijft liggen). Evenzo is drinken uit een beker een vrij moeilijke onderneming zolang de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie van kinderen nog in het trainingskamp zitten.

  Het leven met kinderen vraagt om tastbare oplossingen die geschikt zijn voor kinderen. Daarom creëerde de ontwerpster een servies dat zowel aan haar eisen als aan de behoeften van kinderen voldoet wat betreft materiaal, ontwerp en duurzaamheid. En dus is haar servies gemaakt van robuust, hoogwaardig porselein, in een ontwerp dat geoptimaliseerd is voor kinderhanden, gemakkelijk vast te pakken is en tegelijkertijd overtuigt door zijn puristische esthetiek. De kopjes en kommen zijn gemaakt door een Zuid-Duitse keramiekfabrikant. Van het hol gieten in gipsen mallen tot het bewerken en ontbramen en het gedeeltelijk glazuren, alle stappen worden met de hand gedaan. Het resultaat is kinderservies dat ook door volwassenen kan worden gebruikt - voor de komende generaties.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205833

   Porselein, gedeeltelijk geglazuurd. Inhoud kom 200 ml, Ø 11,5 cm, hoogte 3,5 cm. Gewicht 175 g. Inhoud mok 200 ml, Ø 7,5 cm, hoogte 7,5 cm. Gewicht 180 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen