Menu

Senger Seagull Warmtekussen Klein

Senger Seagull Warmtekussen Klein
64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gezellige metgezellen. Verwarmend voor lichaam en geest

Een knuffel moet zacht aanvoelen - daar zijn de meeste kinderen het over eens. Als het op knuffelen aankomt, overtuigen de Senger warmtekussen dieren over de hele lijn, want hun pluche vacht van biologisch katoen is bijzonder donzig en aangenaam om aan te raken. De dieren zijn gevuld met zuivere scheerwol, die de fabrikant betrekt van een herder in de Eifel. Ze worden echter niet te strak opgevuld, zodat vleugels, armen of benen gemakkelijk kunnen wiebelen wanneer ze worden rondgedragen.

Knuffel, kussen en warmwaterkruik in één, de kleine meeuw is (net als de gans) bijzonder voorbestemd om bij de keel te worden gegrepen en over de grond te worden gesleept als een soort gekoesterde "buit". Binnenin de zeevogel zit een uitneembaar katoenen kussen gevuld met kersenpitten. Bij verhitting kunnen de kersenpitten onder meer helpen tegen maagpijn, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor verkoeling. Het kersenpitkussen moet van het dier worden verwijderd en in een katoenen of linnen doek worden gewikkeld voordat het op de verwarming, het tegelkacheltje of in de oven wordt verwarmd (ten hoogste handwarm).

Dierenpoppen om plezier mee te hebben. Met ecologische normen

Het begon allemaal in 1985 met een muizenfamilie. Hoewel de verscheidenheid aan Senger dierenpoppen is gegroeid tot konijnen, beren, ganzen, giraffen, zebra's, egels en vele anderen, zijn Volker en Sabine Senger tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan hun oorspronkelijke overtuiging: ze produceren speelgoed dat goed gemaakt is en lang meegaat. De Senger dierenpoppen worden allemaal met de hand gemaakt in Duitsland. De eigenaars van de pluche-dieren-fabriek in de Neder-Franse gemeente Obersinn hechten ook veel belang aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen zonder chemische toevoegingen en schadelijke stoffen: voor de pluchevachten van de in Opper-Franken geweven dieren wordt bijvoorbeeld zonder uitzondering gecertificeerd biologisch katoen gebruikt. De Senger fabriek heeft al vele onderscheidingen ontvangen voor deze ecologische inzet.

Attentie:

De warmtekussens zijn niet geschikt voor premature baby's of kinderen jonger dan 2 maanden. De warmtekussens mogen niet in de magnetron worden verwarmd.

Let op:

Indien nodig kunnen de opgezette dieren met de hand gewassen worden.

Productinformatie

Artikel nummer 203597

Bont 100% katoen, vulling 100% scheerwol, herkomst Duitsland. Handgemaakt in Duitsland. Met een verwijderbaar warmtekussen met kersenpitvulling. Lengte 50 cm. Gewicht 320 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu