Menu

Schrijfmap hardboard

A5
Schrijfmap hardboard
A5
€ 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Voor collegezaal, bureau thuis en op kantoor.

De beproefde conferentie- en schrijfmap met elastische sluiting. Het elastiek is naast het inlegvel bevestigd en het klemmechanisme is zo aangebracht dat ook het Manufactum-notitieblok - het is iets hoger dan DIN A4 door het draadstiksel en het linnen vouwen - erin past. Zakje met pennenlus aan de linkerkant, clipmechanisme aan de rechterkant. Gemaakt in Polen.

Productinformatie

Artikel nummer 27688

Formaat A5
23,5 × 17,5 cm. Gewicht 240 g.
Zonder inhoud.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu