Menu

Schraper Canadees Esdoorn

Schraper Canadees Esdoorn
€ 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Dit keuken- en kookgerei is in twee opzichten goed gevormd: enerzijds is het gemaakt van het massieve esdoornhout, waarbij veel materiaal is gebruikt, en het voelt ronduit zacht aan. Ten tweede, en dat is het belangrijkste, is de uitwendige vorm geoptimaliseerd voor een goed gebruik en een uitstekende hanteerbaarheid.

Stroombaar. Dynamische bewegingen

Het kookgereedschap komt uit Québec, het Franstalige deel van Canada, en is gemaakt door een houtverwerker die veel ervaring heeft met gestroomlijnd handgereedschap: De oorspronkelijke activiteit van de onderneming is de vervaardiging van houten kanopeddels.
In het geval van het kookgereedschap is de dwarsdoorsnede van het hout zo ontworpen dat niet alleen de delen die tijdens het gebruik bijzonder worden belast, voldoende zijn gedimensioneerd. Het gereedschap ondersteunt ook een dynamische handbeweging bij het roeren in de pan of het draaien van voedsel in de pan. Het vormgeven van het massieve hout gebeurt nog met de hand met behulp van een lintzaag en een slijpmachine. Er wordt Canadees esdoornhout uit de omgeving van het bedrijf gebruikt en na het schuren krijgt het een oppervlaktebeschermende behandeling met witte olie.

Productinformatie

Artikel nummer 41522

De vorm van deze lepel is onmiskenbaar verwant aan de peddel.
Materiaaldikte max. 1,4 cm. Lengte 40 cm, breedte 5 cm. Gewicht 70 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu