Menu

Schladminger Walkfist Handschoen

Grijsachtig oranje
Schladminger Walkfist Handschoen
Grijsachtig oranje
Grijsachtig oranje
€ 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een origineel in het origineel: de Schladminger Walk mitten.

De naam van deze wanten - oorspronkelijk gemaakt van de beroemde Schladminger Loden uit de Oostenrijkse Tauern - is de soortnaam geworden voor wollen wanten, waarmee talloze, soms zeer dubieuze producten zich in allerlei wintersportbrochures tooien: Deze komen eigenlijk uit Schladming in Stiermarken, zijn gemaakt van de sterke wol van de hooggebergte schapen aldaar, gebreid op handmachines en vervolgens gemalen tot een loden, waardoor ze natbestendig en geschikt voor sneeuw zijn. (Tussen haakjes, het is echt een kunst: tijdens het hele proces van condenseren volmaken met exacte maten). Om de handpalmen te verstevigen, laten wij de uitzonderlijk warme en dichte handschoen vervolgens afwerken met plantaardig gelooid geitenleder op Eska.

Vierde generatie handschoen maker. Eska Leder handschoen fabriek

In 1912 werd in Karlsbad, Bohemen, het familiebedrijf Eska, toen nog Eska & Dutka, opgericht, dat nu in Wels, Oostenrijk, is gevestigd. De onderneming, die nu aan haar vierde generatie toe is, produceert niet alleen eersteklas, robuuste lederwaren voor professioneel gebruik, maar ook fijne handschoenen voor dagelijks gebruik - in uitzonderlijke kwaliteit. Het leer voor elk model wordt precies gesneden en vakkundig genaaid tot een handschoen met de beste pasvorm.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 79526

100% scheerwol. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: bies van plantaardig gelooid geitenleer. Gemaakt in Oostenrijk.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu