Merkur

Scheermes koperkleurig

Merkur
Scheermes koperkleurig
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Grondig. Scheermes voor mannen - en vrouwen.

  Dit scheermes dankt zijn elegante uiterlijk aan een PVD-coating. PVD staat voor "physical vapour deposition". Bij dit procédé wordt metaal in een gasfase gebracht waarin koolstof wordt afgezet op het te coaten materiaal, waardoor een dunne laag wordt gevormd. Afhankelijk van de dikte wordt het licht anders gebroken - in het geval van ons scheermes lijkt het oppervlak voor het menselijk oog koperkleurig. Verder bestaat het scheermes, net als de klassieke modellen van Merkur, uit drie delen: Kam, deksel en handvat, waarin het ook gedemonteerd kan worden. Het handvat is hier echter bijzonder lang, zodat het comfortabel in de hand ligt en het gemakkelijker is om alle te scheren zones te bereiken. Dankzij de karakteristieke kruislingse karteling kan het bijvoorbeeld ook onder de douche goed worden vastgehouden.

  Merkur Scheerapparaat

  Merkur is een van die Solinger smederijen die gespecialiseerd zijn in een staalgroep: Hier is het oude, stalen scheermes voor dubbelzijdige messen. Ze zijn gemakkelijker (en veiliger) te bedienen dan scheermesjes, maar zijn scherper (en, rekening houdend met de kosten van de mesjes, goedkoper) dan scheermesjes met draaikop.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203180

   Het driedelige scheermes bestaat uit een deksel en kam (recht, gesloten), van zink gegoten, en een messing handvat. Alle oppervlakken zijn glanzend verchroomd en voorzien van een PVD-coating. Gemaakt in Duitsland. Met een mes. Scheerkop hoogte 4 cm, breedte 2,5 cm. Lengte handvat 10 cm. Totale lengte 12,5 cm. Gewicht 63 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen