Menu
Heinrich L. Thäter

Scheerkwast dassenhaar zwart

Klein
Heinrich L. Thäter
Scheerkwast dassenhaar zwart
Klein
  Klein
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zilver plukken. Gekozen zilveren punt

  Voor deze scheerkwasten van dassenhaar wordt alleen de fijne en elastische zilveren punt - ook wel zilverpluk genoemd - gebruikt. Dassenhaar met een contrasterende kleur wordt pluk genoemd, evenals dit haar, dat afkomstig is van Aziatische dieren en in Europa wordt veredeld. De scheerkoppen worden zuiver met de hand gemaakt in de Thäter scheerkwastfabriek in Neurenberg, die de ervaring van een hele eeuw heeft. Dit wordt weerspiegeld in de vorm en het fijne ontwerp van de borstelkop: deze is gelijkmatig gevormd en het donkere patroon van het dassenhaar loopt gelijkmatig rond de kop. Omdat het niet mechanisch wordt afgewerkt, blijven de fijne punten van het dassenhaar behouden, want alleen daarmee kan het scheerschuim bijzonder fijn worden geklopt en goed worden aangebracht. Het handvat wordt met de hand afgedekt en kan indien nodig opnieuw worden aangevuld.

  Onderhoudsinstructies

  Dassenharen borstels kunnen het beste hangend worden opgeborgen. Met de juiste zorg kunnen ze ongeveer 10 jaar worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44413

   Met zwart handvat. Punt van dassenhaar, handvat van polyester kunsthars.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen