Menu

Schaarhouder koeienhuid

Schaarhouder koeienhuid
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij graag historische modellen of materialen voor onze producten. Dat is het geval met deze koker van sterk, volnerf rundleer. In tegenstelling tot veel van de huidige versies heeft het een stevig ingenaaide, gesloten bodem: deze beschermt niet alleen de punten van uw tuinscharen en gereedschap, maar beschermt vooral uw kleding tegen doorprikken.

  Veilige opslag

  De stevige, gesloten basis van deze schaarkoker is bevestigd met een stevige randnaad; de tuinschaar steekt dus niet met de punt aan de onderkant naar buiten - zoals vaak het geval is. De koker biedt ook plaats aan klapzagen, messen, schroevendraaiers en ander klein gereedschap; hij wordt met een stalen clip aan de riem bevestigd en kan dus met één greep worden vastgeklikt en weer verwijderd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85288

   Volnerf rundsleder (dikte 3,5 mm) plantaardig gelooid. Gemaakt in Brandenburg. 16,5 cm hoog, 8 cm breed, 5,5 cm diep. Gewicht 110 g. Zonder schaar.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu