Menu

Rubberlaarzen voor kinderen

Blauw
Rubberlaarzen voor kinderen
Blauw
€ 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

En weer spring ik over plassen. Met goed schoeisel

Een paar duurzame rubberlaarzen behoort ook - waarschijnlijk vooral - tot de basisuitrusting van jongeren. Doodsverachtend over plassen springen (en er dan middenin landen), onbevreesd door de modder waden (en er hopelijk met een luide "squooosh" uitkomen), onbevreesd over heuvels en dalen rennen - met rubberlaarzen zijn kinderen goed uitgerust voor de kleine avonturen van het leven.

Deze rubberlaarzen zijn in elk geval regen- en modderproof: ze zijn gemaakt van natuurlatex en over een leest gegoten zoals rubber schoenen voor volwassenen van hoge kwaliteit - zelfs met de hand. De uitneembare binnenzool en een binnenvoering van zuiver katoen verbeteren het voetklimaat, vooral bij langdurig dragen. De buitenzool is slechts licht geprofileerd, en voor het geval dat de laarzen ooit tijdens een uitstapje in regenachtig, somber weer of in het donker worden gedragen, zijn ze uitgerust met een kleine reflector aan de hiel.

Productinformatie

Artikel nummer 205351

Bovenwerk en zool in natuurlatex (86% natuurrubber en 14% rubber). Uitneembare binnenzool, 100% katoenen voering. Gemaakt in Slowakije.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu