Menu

Roestvrijstalen deegsnijder

Roestvrijstalen deegsnijder
22,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Geen plastic. Oude bakkersschool.

Deze deegsnijder mist op aangename wijze het nu gebruikelijke plastic op het handvat en soms ook het lemmet. Het heft is gemaakt van berkenhout uit de Zweedse bossen, ligt prettig in de hand en is stevig verankerd aan het lemmet. Het mes is gemaakt van roestvrij staal (materiaaldikte 0,7 mm), is zeer stabiel en heeft een asymmetrische vorm - het spitse uiteinde gaat eerst in het deeg, het ronde uiteinde kan ook worden gebruikt om de laatste restjes uit de mengkom te halen.
De deegsnijder is een Baltische coproductie over de landsgrenzen heen: de fabrikant laat de afzonderlijke onderdelen in Zweden produceren en in Estland assembleren. Dit laatste gebeurt met de hand, evenals de behandeling van de houten oppervlakken, die nog steeds geolied zijn om ze tegen vocht te beschermen.

Let op:

Niet geschikt voor de vaatwasser.

Productinformatie

Artikel nummer 66504

Asymmetrisch lemmet van roestvrij staal. Handvat van geolied Zweeds berkenhout, met groot ophanggat. Houten deuvel. Hoogte 9,5 cm, breedte 15 cm. Gewicht 85 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu