Menu

Roestvrij stalen kom

Ø 7 cm, volume 140 ml
Roestvrij stalen kom
Ø 7 cm, volume 140 ml
€ 4,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Roestvrij staal. Voor alle toepassingen in de keuken.

Slechts enkele mensen in Europa beheersen de kunst om roestvrij staal tot deze hoge kwaliteit te verwerken. Artame in Portugal is er een van en produceert voor ons de volgende keukenkommen met een behoorlijke wanddikte. De schalen zijn machinaal diepgetrokken uit ronde vormen. (Hun basis is daarom niet altijd honderd procent vlak - wat geen kwaliteitsgebrek is, maar eerder een teken van het fabricageproces).
De roestvrijstalen vaten zijn geschikt voor alle denkbare keukentoepassingen. Temperatuurbestendig, duurzaam en, dankzij de satijnglanzende oppervlakken, bijzonder gemakkelijk te reinigen, kunnen zij naar behoefte warm of koud worden gehouden en ook au bain-marie worden gebruikt, bijvoorbeeld als meng- of bakschaal. De kleinste van de zeven schalen is zelfs geschikt voor het bereiden van soufflés, terrines en (gekookte) puddingen of voor het vormgeven van bijgerechten op het bord, de grootste ook voor het koelen van dranken op ijs.

Productinformatie

Artikel nummer 36800

Roestvrij staal 18/10, materiaaldikte ca. 1 mm. Gemaakt in Portugal.
Inhoud 140 ml. Hoogte 4,7cm, Ø 7cm. Gewicht 75 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu