Menu

Roestvrij stalen ketting met zoetwaterparel

Roestvrij stalen ketting met zoetwaterparel
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Minimalisme in perfectie

  De wigvormige roestvrijstalen ring van dit collier is versierd met een zoetwaterparel (Ø 9,2 mm) die tot rust komt in de choke pit, de uitsparing tussen de sleutelbeenderen. De opgerolde ketting wordt gesloten met een bajonetsluiting.

  Concentratie en helderheid. Studio Eva Strepp

  In haar ontwerpen beperkt Eva Strepp zich tot het essentiële. De stukken van de sieradenontwerpster met haar atelier in Keltern bij Pforzheim worden gekenmerkt door eenvoudige vormen, al haar werken hebben concentratie en helderheid als thema. De sieraden bestaan uit weinig, spaarzaam gebruikte elementen. Wanneer de opgeleide goudsmid en gediplomeerd juwelenontwerpster een idee heeft voor een nieuw ontwerp, verkleint ze het tot de verhoudingen, het materiaal en het draagcomfort kloppen. De nadruk van haar handgemaakte werken ligt op individuele gekweekte zoetwater- of Tahitiparels, die Eva Strepp selecteert op grootte, glans en kleur.

  Productinformatie

  Artikel nummer 23416

   Roestvrij stalen armband, lengte 47 cm. Zoetwaterparel, Ø 9,2 mm. Gewicht 3 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen