Menu

Roestvrij stalen dienbladheffer

Roestvrij stalen dienbladheffer
34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Massief roestvrij staal. Uit Noord-Italië.

Typisch voor Noord-Italië op het gebied van de metaalverwerking zijn niet alleen de grote spelers in de industrie in Milaan of Turijn, maar vooral ook vele middelgrote en familiebedrijven, die zich echter evenzeer bezighouden met de Italiaanse manier om vorm en functie te combineren als men bij de grote bedrijven vindt. Dit principe komt ook tot uiting in deze solide en evenwichtige serveer- en keukengerei van roestvrij staal, dat in Piemonte in Omegna aan het Ortameer wordt vervaardigd. Beide kunnen op vele manieren worden gebruikt en kunnen ook aan hun handvat worden opgehangen.

Productinformatie

Artikel nummer 27513

Serveerlepel in de vorm van een spatel, voor gratin en lasagne, zoete of hartige plaattaart, tiramisu ... Kan ook worden gebruikt als compacte spatel in niet-gecoate braadpannen.
Mesje 11 x 8 cm. Totale lengte 24 cm. Gewicht 160 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu