Menu

Rijstkoker KAKOMI

Rijstkoker KAKOMI
  € 85,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De klassieke Japanse kookpot, de zogenaamde Donabe, gemaakt van hittebestendig keramiek en in een eigentijds design. Het keramische materiaal van de pan warmt langzaam op en houdt de warmte lang vast. Het dubbele deksel met ontluchtingsgaten zorgt voor de juiste druk binnenin en voorkomt overkoken. Geschikt voor gasfornuis en magnetron - niet voor inductie, keramische kookplaat of elektrische gietijzeren platen. De KAKOMI is ideaal voor het bereiden van rijst en slaat ook een goed figuur als serveerschaal op tafel. Vaatwasserbestendig.

  Productinformatie

  Artikel nummer 23283

   Dimensions: B 16 × D 19,5 × H 12,5 cm
   Volume: 1,2 l
   Weight: 3,3 kg
   Materiaal: Keramiek
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu