Menu

Rieten mand kubus techniek

Klein
Rieten mand kubus techniek
Klein
  € 329,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin april, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  De kleine rieten mand, gemaakt met dezelfde technologie en vakmanschap als de grote, is stevig genoeg om het dagelijkse leven in de kinderkamer te doorstaan, maar kan net zo goed door volwassenen worden gebruikt als kleine wasmand.

  Onvergelijkbare kwaliteit. Rieten mand in kubustechniek: gemaakt in Franken.

  Deze wasmand heeft weinig gemeen met zijn - veel goedkopere - rivalen, die door dealers in het hele land worden aangeprezen. Goede wasmanden werden meer dan 100 jaar geleden al op deze manier gemaakt: met de zogenaamde kubustechniek, d.w.z. met een dubbelwandig vlechtwerk, dat enerzijds een zeer hoge stabiliteit en anderzijds een glad oppervlak aan de binnen- en buitenkant garandeert. Aan de onderkant is de mand, zoals altijd bij dergelijke traditioneel vervaardigde gebruiksmanden, voorzien van glad gepolijste houten lopers om de bodem te beschermen. De constructie van de mand begint met de bodem, waarin rondom palen zijn gestoken. Omhooggebogen vormen de balken een raamwerk dat met de kubustechniek wordt uitgevlochten. De werkstukken worden uit de vrije hand gemaakt zonder mal. Onze fabrikant is een ambachtelijk meesterbedrijf van de vierde generatie en een van de laatste die nog volgens deze tijdrovende en dus kostenintensieve methode produceert en traint. Maar manden van dit type zijn niet alleen stevig: als het ergste gebeurt (wat zelden gebeurt), kunnen ze worden gerepareerd, in tegenstelling tot hun plastic tegenhangers.

  Voor grote en kleine wasserij. Voor groot en klein.

  De rieten mand is verkrijgbaar in twee maten: een grote voor de was en een kleine die door kinderen kan worden gebruikt, maar net zo populair is bij volwassenen. De rieten kindermand is gemaakt van hetzelfde materiaal en net zo uitvoerig als de grote.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14799

   Gemaakt van geschilde massieve wilg die enkele maanden is opgeslagen. Houten lopers aan de onderkant. Gemaakt in Duitsland. De mand wordt met de hand gemaakt, de afmetingen kunnen daarom iets afwijken.
   Deel 22 l. Hoogte 26 cm, breedte 50 cm, diepte 33,5 cm. Gewicht 1,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu