Menu

Riess Maatbeker Emaille

Klein
Riess Maatbeker Emaille
Klein
€ 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Afmeten, mengen, opwarmen.

Deze maatbekers van geëmailleerd plaatstaal van Riess in Oostenrijk zijn zelfs geschikt om vloeistoffen op laag vuur op het fornuis te verwarmen - zoals melk (of water) voor gistdeeg of bouillon voor risotto, die dan precies in de benodigde hoeveelheid beschikbaar zijn. De meetschaal binnenin, zwart op wit, blijft zeer goed leesbaar.

Glasharde kwaliteiten. Keukengerei van Neder-Oostenrijk

Geëmailleerde potten en pannen zijn in feite niets anders dan ijzerwaren bedekt met silicaatglas. De eigenschappen van deze - glasharde - oppervlakteafwerking zijn echter uitstekend: email is corrosiebestendig, krasvast en gemakkelijk schoon te maken, hittebestendig en smaakloos. En in deze afwerking - zwart aan de buitenkant, kobaltblauw aan de binnenkant - was kookgerei van geëmailleerd ijzer vroeger voorbehouden aan professionele koks.

Productinformatie

Artikel nummer 34486

Wit geëmailleerd plaatstaal, scaling voor vloeistoffen binnenin.
Klein: schaalverdeling van 0,1 tot 0,6 liter in stappen van 100 ml, alsook 1/8, 1/4, 3/8, 1/2 en 5/8 l. Inhoud 625 ml. Hoogte 12 cm, Ø 10,5 cm. Gewicht 315 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu