Riess

Riess Etensbakje Emaille 3-Delig

Riess
Riess Etensbakje Emaille 3-Delig
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Voor de pauze.

  Drie containers zijn gecombineerd in één drager zodat warm eten, bijgerechten en salade apart kunnen worden vervoerd voor een uitgebreide lunch onderweg.

  Echt email. Proviandblikken van Riess

  Ze vervangen allemaal de gebruikelijke kleine kommetjes en schaaltjes van plastic. De emaille blikken - verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende inhoud - zijn elk voorzien van een nauwsluitend deksel en een draaibare stop met handvat. De geëmailleerde blikken zijn ook bestand tegen de hitte van (conventionele) ovens, zodat het zelfs mogelijk is voedsel op de kookplaat opnieuw op te warmen met een lage warmte-inbreng. Maar om dit te doen, moet je het deksel verwijderen. Het voordeel van emaille is dat het zeer gemakkelijk schoon te maken is, krasbestendig en geur- en smaakloos.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34483

   Plaatstaal wit geëmailleerd. Deksel met sluitclip (roestvrij staal). Gemaakt in Oostenrijk. 1,3 l volume per pot. Breedte 18,5 cm, Ø 17,5 cm, hoogte 27 cm. Gewicht 1,6 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen