Menu

Reserve lava stenen

(set van 4)
Reserve lava stenen
(set van 4)
  € 2,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Voor continu roken. Lavastenen.

  Lavastenen geven de geabsorbeerde warmte continu af en zijn daarom zeer geschikt voor het langzaam gloeien van aromatische kruiden en specerijen, bloemen, bladeren, hout en zaden. Deze lavastenen zijn zeer geschikt als vervanging voor onze lavasteen wierookbrander.

  Geur in de rook.

  Sinds mensenheugenis werden geurige houtsoorten, harsen en planten verbrand bij het kampvuur, en later werden ze specifiek gebruikt voor cultische en religieuze doeleinden. Dit gebruik is nog steeds gedocumenteerd in de naam parfum, die is afgeleid van het Latijnse per fumum (= door de rook). Je vindt in ons assortiment alles wat je nodig hebt om thuis te roken: van accessoires zoals kachels, wierookhoutskool en zand, maar ook wierooktangen en wierookzeven tot diverse wierookstoffen en -mengsels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69970

   Lavastenen uit de vulkanische Eifel. Gewicht ongeveer 90 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu