Menu

Rail voor plankdragers

60 × 10 cm - RAL 7021 Zwartgrijs
Rail voor plankdragers
60 × 10 cm - RAL 7021 Zwartgrijs
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gemaakt van gevouwen plaatstaal: TRAGLEISTE is een plank voor dit en dat, in de keuken als kruidenrek en voor olieflessen, in de badkamer voor potten en pannen, in de gang voor sleutels en telefoon. Ook geschikt als steun voor fotolijstjes. Een eenvoudig plankje, ongegeneerd en op veel plaatsen welkom als behulpzaam en probleemoplossend klein meubilair. Eenvoudig te monteren via twee gaten in de gevel met behulp van meegeleverde schroeven en pluggen.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 88763

   Materiaal: Plaatstaal, dikte: 1,5 mm, gepoedercoat
   Design: MAGAZIN
   60x10 cmSmal in breedte en ondiep in diepte - ideaal voor kleine formaten in de gang, badkamer en keuken.Afmetingen: B 60 × D 10 × H 2 / 10 cmGewicht: 1,5 kg
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu