Menu
Jour Férié

Puzzel kinderkamer 200 stukjes

Jour Férié
Puzzel kinderkamer 200 stukjes
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  In beeld: Scènes uit een kinderkamer

  Gedurfd, fantasierijk en altijd een beetje chaotisch: zo gaat het er in een kinderkamer meestal aan toe. Menig kind heeft door de crèche gehuppeld omdat een bouwsteen die het dacht kwijt te zijn plotseling de voetzool doorboorde, of een halsbrekende sprong gemaakt om de verlenging van de spoorlijn niet te onderbreken. Scènes van een kinderkamer: vol temperament, het tart de volwassen orde - vol speelse nadruk, het is een plek om te ravotten, te verkennen, te ontdekken, te groeien, te leven.

  Te midden van al deze rommelige intensiteit is niets geschikter dan een puzzel om voor het kind een ruimte van geestelijke ontspanning en geconcentreerde bezigheid te openen. Want wat is de essentie van een puzzel? Het schikken van de stukken. Het zoeken, vinden en in elkaar zetten van kleurrijke puzzelstukjes, die samen een samenhangend beeld vormen, traint op lange termijn de fijne motoriek van het kind, traint zijn visuele waarneming en bevordert zijn concentratievermogen.

  Legpuzzels zijn als een vakantie

  Met innemende speelsheid verenigen de twee oprichters van het Franse bedrijf Jour Férié de schijnbare tegenpolen van levendige chaotische fantasie en raadselachtige orde. Want er is een systeem in de chaos, je hoeft het alleen maar te vinden. In het systeem ligt de rust - en in de rust ligt de macht. Dus Jour Férié deelt de overtuiging dat een dag met een puzzel een pure vakantie is, evenzeer gevuld met ontspannende momenten en spannende ontdekkingen.

  De fantasierijke illustraties zijn zorgvuldig verdeeld in de klassieke puzzel. De puzzelstukjes, gemaakt van stevig, inherent recycleerbaar karton, zijn nauwkeurig gesneden en passen perfect in elkaar. Met zijn 200 stukjes, waarvan het formaat is geoptimaliseerd voor kinderhanden, kan de puzzel ook gemakkelijk worden opgelost door jongere puzzelliefhebbers, terwijl de levensechte, charmante illustratie de kinderlijke nieuwsgierigheid en ambitie van het kroost wekt. Niets staat een vakantie in de kinderkamer in de weg, ook niet op lange termijn.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209224

   Vanaf 6 jaar. Gelamineerd karton. 42 × 30 cm. Gewicht 700 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen