Menu

Potato Horde Pine

Potato Horde Pine
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gaat langer mee dan één winter. Keurige aardappel horde.

  Er zijn goedkopere (en adequaat gebouwde) en duurdere (en niet noodzakelijkerwijs functioneel betere) aardappelrekken dan dit eenvoudige maar netjes en duurzaam gebouwde voorbeeld: De grenen latten (15 mm dik) zijn niet ruw gelaten maar glad geschaafd; nette roestvrijstalen schroeven zorgen voor de samenhang. De bodem en de lade zijn schuin opgehangen, zodat de aardappelen gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 72177

   Voor ongeveer 50 kg aardappelen. Geschaafd grenenhout, onbehandeld. Roestvrij stalen schroeven. Gemaakt in Oberlausitz. Hoogte 81 cm, breedte 45 cm, diepte 68 cm. Gewicht 8,6 kg. De horde wordt gedemonteerd geleverd, montage-instructies zijn bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu