Menu
Norbert Verneuer

Poppenhuis Meubelset Badkamer

Exclusief
Norbert Verneuer
Poppenhuis Meubelset Badkamer
  € 39,90
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Voor kapiteins. En zij die dat willen worden

  "In mijn badkuip ben ik kapitein!" Het grillige lied van Peter Igelhoff weerklinkt uit de diepte van de bubbelbadziel van menig kind en volwassene - en nu kan ook de poppenfamilie haar kapiteinshoed opzetten en in de badkuip op weg gaan naar nieuwe kusten. Gefreesd uit het massieve hout van het plaatselijke elzenhout en zorgvuldig gepolijst, vormen een massieve badkuip, een wastafel met fittingen en niet te vergeten een "stil toilet" de basisinrichting van de toekomstige wellness-oase. Voeg een paar zeepbellen toe in het poppenhuis en je kleintje kan realistisch de mooiste badkamerroutines naspelen - of zelfs zijn eigen bubbelbadverhaal verzinnen. Schip ahoy!

  Als je wilt leven, heb je meubels nodig. Stabiel en stevig

  In een kleine werkplaats in Noordrijn-Westfalen maken de timmerlieden en medewerkers deze poppenhuismeubelen met dezelfde zorg als ze aan hun eigen meubels zouden besteden. Hier worden natuurlijke materialen gebruikt, lokale houtsoorten zoals elzen of beuken voor de meubels zelf en katoen en zuiver scheerwol voor het beddengoed en de overtrekken. De productie volgt het idee van een organisch ontwerp waarvan de ronde vormen voortkomen uit het materiaal. Het vakmanschap doet voorzichtig zonder metalen spijkers en schroeven: Wanneer het meubel niet uit één stuk is vervaardigd, worden de afzonderlijke delen op duurzame wijze aan elkaar gelijmd. De oppervlakken zijn zorgvuldig gefreesd, afgeschuind en fijn geschuurd en worden uitsluitend behandeld met natuurlijke oliën, wassen en gekleurde glazuren. Zo blijft de natuurlijke nerf van het hout zichtbaar en de haptische warmte behouden.

  Met zulke meubels gaat het verhuizen naar het poppenhuis soepel. Want of u nu huurder of huiseigenaar bent, we kennen allemaal de echte uitdaging: uw eigen vier muren, inclusief een regenbestendig dak boven uw hoofd, zijn slechts het begin. Niemand wil op de vloer slapen, aan het geplande aanrecht staan voor kale elektrische kabels die triest uit de muur hangen, of een kattenwasje moeten doen in de badkamer boven de provisorisch opgestelde wasbak. Het kind van de pop is niet anders dan jij en je kroost. In de levendige fantasiewereld van het kind slapen poppen ook beter in een bed, koken ze lekkernijen in een uitgeruste keuken en leven ze zorgelozer in een gemeubileerde woonkamer. Als je wilt leven, heb je meubels nodig!

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206301

   Elzenhout (herkomst Duitsland), geolied en in de was gezet. Set bestaande uit: 1 badkuip (B 16 × D 6 × H 3,5 cm, met kraan H 5 cm), 1 toilet (B 2,8 × D 3,5 × H 2,2 cm), 1 wastafel (B 3,5 × D 3,5 × H 7,2 cm, met kraan H 8,7 cm). Totaal gewicht 140 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten