NOMOS Glashütte

Polshorloge Tangente Ø 33 mm met handopwinding

NOMOS Glashütte
Polshorloge Tangente Ø 33 mm met handopwinding
  € 1.550,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor dames. De kleine Tangente

  Het al vele jaren beproefde Nomos α-handwindwerk opende de mogelijkheid om een iets kleinere versie van de beroemde Nomos Tangente te maken - de Tangente 33. Met dit horloge kwam de manufactuur van Glashütte tegemoet aan de vaak geuite wens voor een damespolshorloge met de proporties van de Tangente. De diameter van 33 millimeter is wat het kaliber toelaat, dus de kast werd letterlijk op maat gemaakt. De wijzerplaat van de Tangente 33 is eveneens gegalvaniseerd en verzilverd in wit, en de wijzers zijn getemperatuurd. De band is gemaakt van fijn suède.

  Duidelijkheid en precisie. Nomos Glashütte

  Nomos Glashütte, een van de weinige door de eigenaar geleide horlogefabrieken ter wereld, bouwt sinds 1990 de fijnste mechanische uurwerken in Glashütte, Saksen. Productontwerpers van de Berlijnse vestiging van Nomos zorgen voor de meesterlijke ontwerpen, die geïnspireerd zijn op de ideeën van de Deutscher Werkbund, de voorloper van de Bauhaus-beweging. Nomos Glashütte heeft de aanpak van de Werkbund tot op de dag van vandaag op voorbeeldige wijze voortgezet: de levensduur van producten loskoppelen van veranderende modes en hedendaagse smaken door goed design. Verschillende modellen worden al lang beschouwd als klassiekers - en hebben talrijke prijzen gewonnen voor hun ontwerp en kwaliteit. Ook in technisch opzicht onderscheidt Nomos Glashütte zich van de massa horlogefabrikanten. In een combinatie van het beste vakmanschap en Duitse techniek, maar ook met behulp van onderzoek en hoogwaardige technologie, produceert de manufactuur kalibers en horloges van de allerhoogste kwaliteit. Dit komt omdat de fabriek uitsluitend zijn eigen kalibers ontwikkelt en produceert; elk horloge wordt ter plaatse in Glashütte gemaakt: het verticale bereik van de fabricage van Nomos-uurwerken bedraagt tot 95 procent. Een kwantumsprong op weg naar deze onafhankelijkheid was het Nomos Swing System, de echappement-assemblage bestaande uit balans en balansveer, ontsnappingswiel en pallethendel, die bepalend is voor de nauwkeurigheid van de koersen. Zelf zo'n perfect horlogehart maken wordt beschouwd als een grote kunst. Bijna alle merken betrekken hun systemen daarom van één gespecialiseerde fabrikant in Zwitserland. Nomos Glashütte heeft zeven jaar gewerkt aan de ontwikkeling van het Nomos Swing System tot het punt waarop het klaar is voor serieproductie - met de steun van de Technische Universiteit van Dresden en het Fraunhofer Instituut. Het is dus een van de weinige bedrijven die dergelijke productie- en kalibratiewerkzaamheden, die op microgramniveau plaatsvinden, zelf uitvoeren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 21349

   Met de hand opgewonden Nomos α uurwerk (17 robijnen juwelen, 43 uur gangreserve). Verzinkte wijzerplaat, wit verzilverd, temperatuur geblondeerde wijzers. Saffier kristallen cover. Kast (Ø 32,8 mm, hoogte 6,5 mm) van gepolijst roestvrij staal met stalen achterzijde. Drukbestendig tot 3 bar. Beige suede band, lug breedte 17 mm. Gewicht met riem 32 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen