Transehe-Design

Pocket vulpen roestvrij staal

Roestvrij staal - F
Transehe-Design
Pocket vulpen roestvrij staal
Roestvrij staal - F
  Roestvrij staal
  € 199,00
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Gemaakt van dikwandig roestvrij staal. Ook bij dit model van Dieter von Transehe kan de dop - die de geopende pen verlengt en uitstekend in de hand ligt - er niet afvallen dankzij de schroefdraad die aan beide zijden kan worden vastgeschroefd. Het binnenin geïnstalleerde Schmidt geleidingssysteem, dat geschikt is voor vliegtuigen en hoogte, garandeert een buitengewoon hoog niveau van functionele en lekveiligheid.

  Dankzij de dubbele schroefdraad verlengt de schroefdop de loop in schrijfmodus, en de letters vloeien uit een soepel glijdende penpunt die aangenaam groot is voor een schrijfinstrument van dit formaat en waarvan de inktgeleider niet uitloopt, zelfs niet in uw zak of in een vliegtuig.

  Vulpen. Je zult het niet meer weggeven

  Het schrijft goed. Het werkt altijd. En dankzij het compacte formaat is de zakvulpen een ideale metgezel voor reizen en wandelen.

  Wij bieden het aan in verschillende versies, naar keuze gemaakt van

  • zwart of rood geanodiseerd aluminium

  • massief roestvrij staal,

  • massief koper,

  • massief messing.

  De zakvulpen in de aluminium versies is letterlijk vederlicht. Zwaar en betrouwbaar ligt het in de hand als het gemaakt is van roestvrij staal, koper of messing - je zou het liever niet neerleggen, zelfs als er niets te schrijven valt. Dankzij de dubbele schroefdraad kan de dop aan de achterkant worden vastgeschroefd, waardoor de loop van de vulpen bij het schrijven wordt verlengd. Het schrift vloeit voort uit een zacht glijdende penpunt. Voor een schrijfinstrument van dit formaat is de penpunt aangenaam groot - en betrouwbaar: Zelfs in een zak of in een vliegtuig raakt de inkt niet op. Dankzij het compacte formaat is de pocket vulpen gemakkelijk mee te nemen in uw zak. De koperen en messing versies krijgen daar een passabele poetsbeurt - afhankelijk van de verschillende gebruiks-, opslag- en transportwensen kan ook het onbehandelde oppervlak van het messing en koper een karakteristieke patina ontwikkelen. Aluminium en roestvrij staal daarentegen patineren niet.

  Vulpen. Individualiteit met inkt en penpunt

  Ondanks viltstiften, balpennen en andere nieuwe ontwikkelingen wordt de vulpen nog steeds beschouwd als het toppunt van schrijfcultuur. Daar zijn zeker historische redenen voor (het perfectioneert immers een techniek die vele eeuwen geleden begon met de ganzenveer), maar er is meer aan de hand: pas op gevorderde (school)leeftijd, wanneer het gebruik van de vulpen vanzelfsprekend is geworden, komt het handschrift volledig tot ontwikkeling en wordt het individueel. "Technisch" heeft het effect van de vulpen die een persoonlijk handschrift ontwikkelt eenvoudige redenen: De penpunt maakt een individuele benadering van het papier mogelijk bij het schrijven (in tegenstelling tot de loden bal), en ook de voorkeur voor een van de gangbare penpuntbreedtes - fijn, medium, breed - leidt tot verschillende handschriften. De vulpen is daarom veel meer een persoonlijk "uitdrukkingsmiddel" dan andere schrijfinstrumenten kunnen zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20008

   Lichaam van roestvrij staal. Schroefbare dop voor sluiten en verlengen. Schroefbare loop voor het verwisselen van patronen. Roestvrij stalen punt, gepolijst. Werkt met inktpatronen (geleverd met één blauwe inktpatroon). Lengte gesloten 11 cm, met opgeschroefde dop 12 cm. Gewicht 55 g. Penbreedte F en M.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen