Manufactum

Plantkoordhouder Eikenhout

Manufactum
Plantkoordhouder Eikenhout
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Als we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze normen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, laten we het product soms maken volgens onze specificaties. Een plantensnoerhouder, bijvoorbeeld, zal niet alleen mooier zijn als hij van eikenhout (en niet van plastic) is gemaakt - hij zal bij twijfel ook langer meegaan, omdat hout van nature bestand is tegen water en ongevoelig is. Het gebruikte jutekoord kan indien nodig worden vervangen.

  Vochtbestendig. Gemaakt van eikenhout

  Onze plantkoordhouder wordt in een naburige draaierij gedraaid uit eikenhout, dat bijzonder goed bestand is tegen vocht en het contact met vochtige grond niet schuwt. Het 10 m lange koord is gemaakt van duurzame jutevezel.

  Niet alleen voor de orde

  Rijen langs een plantkoord vergemakkelijken het zaaien en planten in de moestuin. Niet als teken van een overdreven gevoel voor tuinorde, maar vooral omdat de rechte plantrijen ook veel onderhoudstaken vereenvoudigen: van harken en wieden tot het scheiden van de plantjes als de zaden zijn uitgegroeid.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66138

   Eikenhout, jute koord. Verwijder aan het einde van het seizoen de aarde die nog aan de houder vastzit en bewaar hem op een droge plaats. Lengte 31,5 cm, Ø 4,5 cm. Gewicht 260 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten