Menu

Plank Fip

Plank Fip
RAL 7021 Zwartgrijs
Plank Fip
Plank Fip
RAL 7021 Zwartgrijs
€ 449,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 maanden

Algemene informatie

MAGAZIN products - een reeks meubels en woonaccessoires ontwikkeld en geproduceerd door MAGAZIN in samenwerking met ontwerpers.

Een ontwerp van de CONTAINER DS designer Kuno Nüssli: FIP is een wandplank of sideboard, stapelbaar met behulp van het staaldraad onderstel en indien gewenst afsluitbaar met een schuifdeur. De U-vormige, fijnmazige romp van staal is de basismodule die naar behoefte en gebruik kan worden ingericht: als open wandplank voor boeken of dossiers, als alternatief voor de klassieke wandkast in de keuken of als dressoir in de woonkamer voor borden, kopjes en glazen. De voet van het toestel is voorzien van stelvoetjes en dient als sokkel. De meubels kunnen ook op elkaar worden gestapeld. FIP biedt ruimte en kan worden aangevuld en vormgegeven met diverse legplanken en schuifdeuren. Een ongewoon meubelstuk dat aan uw behoeften voldoet en ondanks zijn volume licht en delicaat blijft.

Let op: romp, plint, wandrail, schuifdeur en legplank worden elk afzonderlijk aangeboden en kunnen naar wens worden samengesteld.

Plank FIP

Karkas: Het karkas is het hart van de FIP. Het kan aan de muur worden bevestigd als een plank met behulp van de wandrail of gecombineerd met de plint om een dressoir te vormen.

Sokkel: De sokkel wordt onder de korpus geplaatst en maakt van de FIP een sideboard. Met zijn steekverbindingen kan hij ook tussen twee rompelementen worden gebruikt. Het dressoir wordt dan een highboard.

Wandrail: Met de wandrail kan de korpus aan de muur worden bevestigd. Als open boekenkast of ook als gesloten wandmeubel, voorzien van een legplank en/of schuifdeur.

Schuifdeur: De schuifdeur verandert de open boekenkast in een gesloten opbergruimte. Een korpus kan plaats bieden aan één of twee schuifdeuren.

Plank: De legplanken zorgen voor extra afscheiding in de romp. De vrije hoogte is 33 cm. Met de legplanken kan deze hoogte worden onderverdeeld in vakhoogten van 8,5 cm, 16 cm of 23,5 cm. Een korpus kan tot zes planken bevatten.

Instructies

Productinformatie

Artikel nummer 207621

Afmetingen: B 145 x D 31,3 x H 36,5 cm, kabeldoorvoer: Ø 4cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal: plaatstaal, poedercoating; blindklinknagels: Aluminium
Ontwerp: Kuno Nüssli / MAGAZIN
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

MAGAZIN-Producten

MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

MAGAZIN-producten
Menu