Menu

Pipetteerset

Nieuw
Pipetteerset
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Soms zijn het de onopvallende, kleine details die een goed product nog beter maken. De handgeblazen karaf die deel uitmaakt van deze pipetenset voor whiskyproeverijen is op ons verzoek in de glasblazerij Eisch in het Beierse Woud gemaakt met een kleine schenktuit om goed gedoseerd schenken mogelijk te maken.

Zien, ruiken, proeven. Whisky proeven.

Een goede single malt wordt het best puur en ongekoeld gedronken, zegt de kenner. Afhankelijk van het alcoholgehalte, vooral op vatsterkte, kan het echter de moeite waard zijn de drank aan te lengen met plat water - of zelfs met bronwater van de desbetreffende distilleerderij - om de aromatische rijkdom van de drank volledig tot ontwikkeling te brengen. Er zijn twee manieren om verder te gaan: Of je doet een grotere slok water in het glas. Maar dan is er weinig manoeuvreerruimte in de proeverij. Of u gaat druppelsgewijs te werk, observeert de veranderende kleur van de drank in het glas, proeft de smaak op de tong steeds opnieuw en benadert zo langzaam de verschillende aroma's, medicinale of turfachtige tonen. Daarom bieden wij hier een pipettenset aan bestaande uit een pipet van laboratoriumglas en een glazen karaf, mondgeblazen in de glasblazerij Eisch in het Beierse Woud. De lampenmaker heeft zorgvuldig een kleine tuit in de bovenrand van de karaf getrokken om het goed gedoseerd uitschenken te vergemakkelijken.

Productinformatie

Artikel nummer 29290

Karaf van mondgeblazen glas (inhoud 130 ml, hoogte 10 cm, Ø 5,8 cm, gewicht 210 g). Pipet van laboratoriumglas (lengte 16,5 cm, Ø 1 cm, gewicht 14 g). Elk 1 stuk in de set.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu