Menu

Pinguïns voelde

(3 stuks)
Pinguïns voelde
(3 stuks)
17,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gelovige zielen

Probeer voor een keer serieus te blijven als je een pinguïn ziet rond waggelen. Maar zo schattig onhandig als de loopvogels zich op het land kunnen bewegen, zo onverwacht elegant zijn ze in het water: pijlsnel vliegen ze voorbij, soms duiken ze honderden meters diep. Hun gestroomlijnde lichaam met zijn uiterst dichte verenkleed, bedekt met een olieachtige afscheiding, is perfect aangepast aan duiken en zwemmen, en een dikke laag lichaamsvet beschermt hen bovendien tegen de Antarctische koude. We bekennen: Deze schattige pinguïns bezitten dergelijke vaardigheden niet. Maar in één opzicht kunnen ze tenminste hun levende verwanten bijhouden: Pinguïnparen zijn trouw voor het leven - en onze pinguïns, met de hand gevilt van zuiver scheerwol, zullen ook voor u lange tijd een winterdecoratie zijn.

Redelijk gecombineerd. Én Gry & Sif

Tijdens haar rondreis door Nepal werd de Deen Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en hartelijkheid van de bewoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe bedreven en vakkundig Nepalese vrouwen wol tot voorwerpen vervilten. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en Nepalees handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

Sinds 2000 produceert de onderneming Én Gry & Sif in Nepal diverse producten van wolvilt. Gry Staunstrup zorgt voor de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijk zorgeloos en vrolijk; de produkten worden door Nepalese vrouwen op traditionele ambachtelijke wijze gemaakt. Én Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk exemplaar is uniek en met de hand gemaakt.

Let op:

Bepaalde productiestappen worden met de hand uitgevoerd. Lichte afwijkingen in grootte en kleur kunnen daarom voorkomen.

Productinformatie

Artikel nummer 206605

100% scheerwol (oorsprong Nieuw-Zeeland). Elke pinguïn Ø ca. 3,5 cm, lengte 6 cm. Individueel gewicht 7-8 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu