Menu

Panserie Zwart Staal

Pan Ø 28 cm
Panserie Zwart Staal
Pan Ø 28 cm
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De BLACK STEEL pannenserie overtuigt door zijn uiterst efficiënte en snelle warmtegeleiding. Het maakt het aanbraden en smoren van alle soorten voedsel een fluitje van een cent. Vooral bij het bakken van vlees, maar ook van vis en eieren bereikt deze pan de beste resultaten. Bij dagelijks gebruik van de pannen wordt een natuurlijke en effectieve antikleefeigenschap opgebouwd. Door het gebruik karamelliseert een bodemlaag en ontwikkelt een patina. Dit natuurlijke proces maakt de pan onverwoestbaar. ZWARTE STAAL pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Ze kunnen worden schoongemaakt met een borstel en warm water zonder gebruik van zeep.

  Hint:

  Kleine tip: Inductiekookplaten warmen zeer snel en sterk op. Als de pan te snel wordt verhit, kan hij door de thermische schok kromtrekken. Wij raden aan de pan op middelmatige temperatuur te verwarmen. Verhit nooit op vol vermogen om te voorkomen dat de pan krom trekt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202494

   Materiaal: Koolstofstaal, handgrepen: Cast iron
   Design: Nadia Bartels, Wijstma
   Pan Ø 28 cmAfmetingen: B 28,2 x D 50,3 x H 11,2 cm, materiaaldikte: 2 mmGewicht: 1,5 kg
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen