Menu

Paasnest

Nieuw
Paasnest
€ 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Het konijn in de mand

Het intelligente constructieprincipe van Werkhaus - afzonderlijke onderdelen van vormvast MDF, zichtbaar eenvoudige steekverbindingen en rubberen ringen om het geheel te bevestigen - dat wij zeer op prijs stellen, vinden we hier terug in de vorm van een paasmandje. Het konijntje verzamelt er kleurige eieren, chocolade en allerlei paasspulletjes in. Gemaakt in Nedersaksen.

Productinformatie

Artikel nummer 90651

Kit bestaande uit 6 MDF-platen, geverfd met speelgoedverf, en 8 kleine rubberen ringen om de insteekverbindingen vast te zetten.
Gemonteerd lengte 20 cm, breedte 12 cm, hoogte 16,5 cm. Gewicht 180 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu