Menu

Overhemd jasje voor heren

Donkerblauw
Nieuw
Exclusief
Overhemd jasje voor heren
Donkerblauw
Donkerblauw
299,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Kastell maakt dit model in deze stof, in deze kleur en met deze knopen exclusief voor Manufactum.

Klassiek overhemdvest

Klassiek overhemdjasje met een snit die doet denken aan een historisch werkjasje. De stof is gemaakt van huidvriendelijk katoen, een beetje elastaan verhoogt het draagcomfort. Een polyester mouwvoering maakt het gemakkelijk aan en uit te trekken. Twee met naden bedekte zijzakken, een opgestikte borstzak en een binnenzak bieden ruimte voor kleine voorwerpen voor dagelijks gebruik. Het overhemdjasje wordt gesloten met kenmerkende stenen walnoten knopen.

Eerste kwaliteit. Fort

Herrenkleiderfabrik Kastell in Hösbach, Neder-Franken, heeft een tweeledige aanpak. Enerzijds ontwerpt en vervaardigt het bedrijf al vele jaren individuele maatkleding voor vooraanstaande Duitse en buitenlandse bedrijven. Anderzijds vestigde het bedrijf de merknaam Kastell al in 1968, zes jaar na de première van zijn eerste herencollectie. Manufactum werkt al jaren vertrouwensvol en productief samen met Kastell.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 207295

98% katoen, 2% elastaan. Voering mouwen 100% polyester. Stenen walnoten knopen. Gemaakt in Bulgarije. Ruglengte in maat 50 = 72 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu