Menu

Opstapkrukje massief hout

Eik
Opstapkrukje massief hout Eik
Opstapkrukje massief hout
Eik
399,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Dit praktische meubelstuk is een kruk en een ladder in één - en het kan in een handomdraai van het ene naar het andere worden getransformeerd. Het is gemaakt van geolied massief hout in de beste timmerstijl en is dienovereenkomstig stabiel. De afwasbare zitting is gemaakt van slijtvast linoleum. Wij laten het opstapkrukje vervaardigen in een Noord-Duits bedrijf dat samenwerkt met de regionale bosbouw en alleen lijmen en oliën gebruikt van erkende fabrikanten van natuurlijke kleurstoffen.

Kruk en ladder in één.

De basisstructuur is een 74 cm hoge kruk in cleatmotief, die wordt aanbevolen als zitplaats voor de boekenkast, voor de keuken en het kantoor. De ladder wordt aan de bovenkant geleid in verticale groeven in de noppen; indien nodig klapt hij aan de onderkant uit. De poten en het frame zijn met deuvels aan elkaar bevestigd, het bovenblad is verzonken in de rand van het frame. De drie massieve treden zijn ingegroefd in de zijrails van de ladder.

Productinformatie

Artikel nummer 17084

Hoogte 74 cm, staand oppervlak 33 x 33 cm. Met een stevige ladder met drie treden, breedte 23 cm, diepte 14 cm. Diepte uitgeklapt 58 cm.
Massief eikenhout: (herkomst Duitsland), geolied. Zitting met zwarte linoleum bekleding, afwasbaar. Gewicht 9,2 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu