Menu
Ploskorez

Oprolbaar tuinpad berkenhout

Exclusief
Ploskorez
Oprolbaar tuinpad berkenhout
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Als we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze normen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, dan laten we het product soms maken volgens onze ideeën. Dat is gebeurd met dit oprolbare tuinpad van berkenhout, dat u als mobiel looppad in uw bloembedden kunt leggen.

  Op het houten pad.

  Het verplaatsbare pad van berkenhout blijkt nuttig voor vele tuinwerkzaamheden. De latten zijn gemonteerd op twee duurzame plastic touwen en kunnen worden uitgerold als een mobiel "looppad" wanneer dat nodig is om een ruwe ondergrond gemakkelijker begaanbaar te maken: vers gegraven bedden, zanderige of modderige tuingrond. Na gebruik kan de loopbrug weer worden opgerold en plaatsbesparend worden opgeborgen tot het volgende gebruik. Of het kan op een andere manier worden gebruikt: als middenpad in de serre, naast het zwembad of als deurmat naar de tuindouche.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40529

   Latten berkenhout onbehandeld, 1,8 cm dik. Touwen van polypropyleen, afstandhouders van polyethyleen. Gemaakt in Rusland. 131,5 cm lang, 31 cm breed. Gewicht 3,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten