Menu

Oorwormpot Terracotta

Oorwormpot Terracotta
Oorwormpot Terracotta
15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf begin juli, nu beschikbaar voor bestelling

Algemene informatie

Als wij op zoek zijn naar een bepaald goed en constateren dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze normen qua materiaal, uiterlijk en functie, laten wij soms het produkt maken volgens onze ideeën. Zoals bijvoorbeeld deze oorwurmpot van vorstbestendige terracotta, die een pottenbakkerij in Frankrijk speciaal voor ons maakt.

Schuilplaats voor bladluisjagers.

Zo'n pot is een ideaal onderkomen voor de bladluisetende oorwurmen. (En in tegenstelling tot conische bloempotten is er geen gevaar dat de strovulling er snel uitvalt). Om het de insecten gemakkelijker te maken op bladluizen te jagen, moet de pot rechtstreeks aan de takken van de met bladluizen geïnfecteerde plant (meestal fruitbomen) worden gehangen.

Nieuw huis. Nest- en voederplaatsen in de tuin

Natuurlijke wanorde ontbreekt bijna overal in ons opgeruimde landschap. De grote landbouwgebieden worden nauwelijks meer omzoomd door struiken en heggen, en in de tuinen van onze huizen worden de bloeiende planten onmiddellijk gesnoeid en teruggesnoeid, en de bladeren en snoeihout worden verwijderd. Als gevolg daarvan zijn er steeds minder natuurlijke habitats voor nuttige insecten en, incidenteel, voor inheemse zangvogels.
Zowel om de tuin nieuw leven in te blazen als om het ecosysteem daardoor te verbeteren, zijn nesthulpmiddelen en voederplaatsen het middel bij uitstek. Ze zorgen ervoor dat nuttige insecten de tuin koloniseren, waardoor het gebruik van pesticiden overbodig wordt en tegelijk verhelderende waarnemingen kunnen worden gedaan. Soortenbescherming en natuurbeleving kunnen op deze manier heel goed worden gecombineerd. Aangezien de dieren de voorkeur geven aan individuele formaten, kunt u bepaalde soorten op een vrij gerichte manier bevorderen door gewoon de nesthulp te kiezen. Onze nest- en voederplaatsen zijn gemaakt van milieuvriendelijke, duurzame en aantrekkelijke materialen.

Productinformatie

Artikel nummer 19464

Vorstbestendig terracotta. Gemaakt in Frankrijk. Hoogte 9,5 cm, Ø 9,5 cm. Gewicht 250 g. Levering zonder inhoud (rietje).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu