nuuna

Notebook Aan - Uit

L
nuuna
Notebook Aan - Uit
L
  L
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  ON en OFF - sterk grafisch vormgegeven, bedrukt in rood en gemaakt van fluweelzacht gerecycled leer. Met flex cover, gevuld met 176 pagina's genummerd Munken papier met fijn grijs puntraster. Met bedrukte snit, mooi om naar te kijken, goed om aan te raken en goed om de bladzijden om te slaan, dankzij de draadsteek die een perfecte impact garandeert. In twee maten.

  Notitieboekjes en kalenders van NUUNA

  Voor ideeën van uiteenlopende kwaliteit, spontane indrukken, gedachten, stemmingen, vluchtige notities of schetsen. Zo groeien goede notitieboeken in de loop der tijd uit tot individuele getuigenissen van de tijd, nuttige en dierbare metgezellen en worden ze steeds waardevoller en persoonlijker, zelfs met elke vluchtige notitie, maar ook met elke koffievlek. Notitieboeken van NUUNA worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en binding. De binnenkant is gemaakt van Zweeds fijn papier, meestal bedrukt met een subtiel stippenpatroon dat zowel geschikt is om op te schrijven als om op te tekenen. Het is net subtiel genoeg om richting te geven zonder het schrijven of tekenen te beïnvloeden. In sommige van NUUNA's boeken wijkt het ontwerp van de binnenpagina's af, wat we apart beschrijven. Ze zijn gebonden met de meest hoogwaardige bindmethode, draadsteek, waardoor de boeken perfect "open" aanvoelen. Gebonden in bijzondere en fantasierijke materialen, zoals diverse gerecyclede leersoorten. Hun hoezen zijn robuust en slijtvast en beschermen de inhoud duurzaam en betrouwbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207260

   Materiaal: Inhoud: Papier 120 g/m²; Kaft: Leer, gerecycled
   L
   De grootste van de twee boeken met 256 pagina's inhoud en 3,5 mm minipuntenraster in grijs.
   Afmetingen: B 16,5 × D 2,1 × H 22 cm
   Gewicht: 640 g
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen