Halawa

Natuurlijke haarverwijderaar Halawa

Halawa
Natuurlijke haarverwijderaar Halawa
  € 17,90Basisprijs: € 71,60/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Natuurlijke ontharing. Met suiker.

  Halawa is een echt veilig en milieuvriendelijk middel om lichaamshaar te verwijderen, omdat het bestaat uit zuiver natuurlijke ingrediënten: suiker, citroenzuur, water en zonnebloemolie (Helianthus annuus) en geen chemische of synthetische toevoegingen bevat. Het duizenden jaren oude recept is afkomstig uit het Oosten en heeft waarschijnlijk de huid van Cleopatra al voorzichtig bevrijd van ongewenst haar. Epileren met suikerpasta, in Europa nu ook bekend als sugaring, is ook heel eenvoudig. Hoewel het iets langer duurt dan scheren, heeft het het voordeel dat bij regelmatig en correct gebruik de haarwortel blijvend verzwakt, het haar zachter en dunner wordt en minder teruggroeit. De huid is fluweelzacht na het epileren met Halawa en is minder belast dan bij scheren. Daarom kan het ook worden gebruikt om gevoelige gebieden zoals de bikinilijn of de oksels te ontharen. De Halawa-massa wordt het best licht verwarmd en spaarzaam tegen de richting van de haargroei in op het te behandelen huidgebied aangebracht, een strook stof wordt erop gelegd en de massa wordt ingemasseerd. De stofstrook wordt vervolgens vlak, d.w.z. dicht bij het huidoppervlak (of parallel daaraan) met de haargroeirichting uitgetrokken. Eventuele resten kunnen gewoon onder warm water van de huid worden gewassen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207093

   Voldoende voor ongeveer 8-10 toepassingen. Een stofstrook (wasbaar en herbruikbaar) en gedetailleerde instructies zijn inbegrepen.
   250 g in een glazen pot

   Ingrediënten: SUCROSE, AQUA, CITRIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen