Menu

Nagelriem schaar carbon staal

Nagelriem schaar carbon staal
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Koolstofstaal. Bijzonder scherp.

  Deze scharen zijn gemaakt van koolstofstaal door de firma Niegeloh in Solingen. Koolstofstaal is niet roestvrij, dus krijgt het instrument ter bescherming een hoogglans nikkelcoating. Toch is het raadzaam de snijmessen na gebruik een keer kort met de duim te reinigen.

  Manicure gereedschap van vernikkeld koolstofstaal. Bijzonder scherp

  Net als bij messen kunnen manicure-instrumenten van koolstofstaal harder en scherper worden gemaakt dan die van roestvrij staal - en ze kunnen opnieuw worden geslepen. Deze komt van de firma Niegeloh uit Solingen, met meer dan 65 jaar ervaring in de vervaardiging van instrumenten voor hand- en voetverzorging. Daar worden de snijbladen en schachten van de scharen en tangen allemaal met de hand rechtgezet en individueel gecontroleerd op functionaliteit en scherpte. Deze bewerking resulteert in een absoluut fijne en schokvrije loop van de messen. Koolstofstaal is niet roestvrij; daarom worden deze instrumenten ter bescherming voorzien van een hoogglans nikkelcoating. Toch is het raadzaam de snijmessen na gebruik één keer kort met de duim te reinigen.

  Manicure instrumenten. Gemaakt in Solingen

  Bij manicure-instrumenten kan men kiezen tussen instrumenten van roestvrij staal en instrumenten van koolstofstaal. Koolstofstaal is harder en scherper dan roestvrij staal, dat roestvrij is. Beide staalsoorten verschillen ook in prijs. Onze manicure-instrumenten worden gemaakt in Solingen, Duitsland. Wij kopen roestvrijstalen instrumenten van Dovo, Dreiturm en Pfeilring, en koolstofstalen instrumenten van Niegeloh. Wij combineren de belangrijkste instrumenten - aangevuld met nuttige accessoires - in manicurekoffers.

  Productinformatie

  Artikel nummer 80068

   Met de zeer dun geslepen punt kunnen zelfs fijne nagelriemen in de nagelhoeken nauwkeurig worden verwijderd.
   Koolstofstaal. Gesmeed, handgeslepen, geschroefd en vernikkeld. L 9 x B 4,5 cm. Gewicht 15 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu