Menu

Musgo Echt Scheerschuim

Musgo Echt Scheerschuim
27,90 €Basisprijs: 279,00 €/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Het scheerschuim.

De Musgo Real scheercrème wordt door sommigen beschouwd als de beste van allemaal. Zijn legendarische reputatie berust niet alleen op de voedende bestanddelen, maar ook op de afwezigheid van irriterende stoffen en de uitstekende tolerantie die daarvan het gevolg is. Een hazelnootgrote hoeveelheid van de zeer productieve crème - die drie dagen lang in een open ketel wordt geroerd, waardoor hij een buitengewoon romige textuur krijgt - is voldoende voor een volledige scheerbeurt. Een tube gaat enkele maanden mee, afhankelijk van hoe vaak u zich scheert. De crème kan met ronddraaiende bewegingen rechtstreeks op het bevochtigde gezicht worden aangebracht of worden opgeklopt met een scheerkwast - in het laatste geval vormt hij een dicht, romig schuim.

Claus Porto. De fijnste zepen uit Portugal.

De bedrijfsgeschiedenis van Claus Porto gaat terug tot 1887, toen de Duitse emigranten Ferdinand Claus en Georges Ph. Schweder begonnen met de productie van de fijnste zepen voor de heren van de aristocratie in Porto. Toen zij in 1918 het land verlieten, richtte hun Portugese partner Achilles de Brito aanvankelijk samen met zijn broer Afonso een eigen bedrijf op, maar nam kort daarna ook de productiefaciliteiten (en de naam) over van Claus Porto. De badzepen van Claus Porto worden gekenmerkt door een aangename geur, die ze te danken hebben aan natuurlijke etherische oliën uit het zuiden van Frankrijk. Ze bevatten ook voedende oliën die de huid soepel houden. De uitsluitend natuurlijke ingrediënten worden zeven keer achter elkaar gemalen op stenen walsen, waardoor ze optimaal mengen - de geur van de zeep wordt intenser, het schuim romiger. De op oude stempels geperste zepen worden uiteindelijk drie weken in de lucht bewaard - zonder kunstmatige droogprocessen. Sinds ongeveer 1920 produceren zij ook mannelijke zepen en scheerproducten onder de merknaam Musgo Real, die eveneens een uitstekende reputatie genieten.

Scheerzepen en -crèmes

Zeep lost de buitenste vetlaag van de baardharen op, zodat deze water kunnen opnemen en opzwellen. Tegelijkertijd zwelt het water ook de huid op, de baardharen gaan verticaal staan - en zijn dan klaar voor het scheren. Alleen een alkalisch (en niet pH-neutraal) romig schuim zorgt echter voor een goed zwellend effect en een diepe, gladde en zachte scheerbeurt. Bovendien zorgt het schuim ervoor dat het mesje gemakkelijker over de huid glijdt. Als voor het scheren enkele minuten een vochtige warme handdoek op de huid wordt gelegd, ondersteunt dit het gewenste effect. Na het scheren moeten alle zeepresten zorgvuldig met lauw water van de huid en de scheerkwast worden verwijderd. Een goede adstringerende aftershave, bijvoorbeeld die van Klar, neutraliseert de huid.

Productinformatie

Artikel nummer 86383

De legendarische reputatie van deze scheercrème berust enerzijds op de voedende bestanddelen glycerine, kokosolie, lanoline en jojobaolie en anderzijds op de afwezigheid van irriterende stoffen. Een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot is voldoende voor het scheren, één tube gaat enkele maanden mee, afhankelijk van de scheerfrequentie. De licht verkoelende crème op basis van menthol wordt met ronddraaiende bewegingen op het bevochtigde gezicht aangebracht of met een scheerkwast opgeklopt.
100-ml-Tube.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu