Menu

Met metaal versterkte archiefdoos

Met metaal versterkte archiefdoos
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Stevige koffer. Dossieretui

  De slipcase is in elkaar geklonken van stevig karton en heeft metalen randen. Er passen drie standaard ringbanden in met een rugbreedte van 7,5 cm (zoals onze Zwitserse federale ordners). Het voordeel is niet alleen het vereenvoudigde vervoer, de slipcase geeft ook lege of halfgevulde mappen stabiliteit.

  Productinformatie

  Artikel nummer 82201

   Karton geklonken. Gemaakt in Tsjechië. Hoogte 32,5 cm, breedte 25,5 cm, diepte 28,5 cm. Gewicht 590 g. Levering zonder map.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu