Menu

Melamine hars mengkom

Brede schaal - Red
Melamine hars mengkom
Brede schaal - Red
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Mengkom, nuchter.

  Dit is een bijzonder mooi exemplaar als keukenkom: zwaar, slagvast en stabiel, met een keurige bodemring van rubber, plus hygiënisch, duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig - en ten slotte ook nog goedkoop.

  Plastic ontwerp. (Meer precies: thermohardende kunststoffen.)

  Kunststoffen van de thermohardende familie lijken - in tegenstelling tot hun thermoplastische nakomelingen - een inherente "neiging tot vervorming" te hebben. Dit, zo is gesuggereerd, is te danken aan de "aardsheid" van het materiaal, dat alleen met giettechnieken kan worden verwerkt, en waarmee het zich heeft kunnen verdedigen tegen zowel de creatieve uitbundigheid van ontwerpers als de procesmatige verarming van goedkope producenten. Onze stelling over de hogere esthetische aspiraties van thermoharders wordt echter op indrukwekkende wijze bevestigd door deze eenvoudige keukenhulpjes. Melaminehars, ontwikkeld in 1935, was een kunststof die veel werd gebruikt voor keukenhulpjes vanwege zijn enorme sterkte, hoge hittebestendigheid en voedselveilige eigenschappen. Onze melaminegoederen zijn afkomstig van het bedrijf WACA in Schalksmühle, dat sinds 1921 thermoharders verwerkt.

  Let op:

  Het materiaal is niet geschikt voor de magnetron.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79784

   Dit is een bijzonder mooi exemplaar als keukenkom: zwaar, slagvast en stabiel, met een keurige rubberen bodemring, plus hygiënisch, duurzaam, gemakkelijk te reinigen en vaatwasmachinebestendig - en tenslotte ook nog goedkoop.
   Brede kom. Volume 2,5 l. Hoogte 13,5 cm, Ø 21 cm. Gewicht 420 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu