Menu

Mariposa Hennep Bat Stoel

Mariposa Hennep Bat Stoel
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 6-7 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment
  Let op de toeslag voor bulk.

  Algemene informatie

  Na de metamorfose. In zomerjurk.

  Met een zitting van sterk, luchtdoorlatend hennepweefsel is de Mariposa niet alleen lichter (en aanzienlijk goedkoper) dan de lederen versie, maar ook minder gevoelig voor weersinvloeden zoals zon en vocht. Dit maakt het geschikt voor gebruik op het terras of in de tuin in de zomer en het kan zelfs een nacht of twee buiten staan - maar het mag niet in de regen staan.

  Filigraan voetstuk. Het frame.

  De zitting is opgehangen in een frame van gepoedercoate stalen stangen, dat gedemonteerd in afzonderlijke delen wordt geleverd en gemakkelijk tot een geheel kan worden gemonteerd met behulp van de bijgevoegde verbindingsstukken van gegoten aluminium. Daartoe worden naast de montagehandleiding bevestigingsschroeven en een bijbehorend gereedschap meegeleverd.

  Nonchalant je houding handhaven.

  Dit meubel biedt de grootst mogelijke ontspanning met de eenvoudigste middelen. De lederen huid, die in alle richtingen buigt, ziet eruit alsof hij in de ruimte is uitgerekt - je zit er uiterst comfortabel in, je kunt achterover leunen en - dit is de beslissende factor - je verliest je houding nog steeds niet.

  De vlinder. Met alle voeten op de grond.

  Voor ons is deze fauteuil, waarvan de voorganger in de jaren 1950 beroemd werd als de "Butterfly Chair" (of vleermuisstoel), nog steeds een van de meest succesvolle zitmeubelen in zijn soort. Het origineel was een eenvoudige fauteuil met een vertakt frame, in de jaren 1930 ontworpen door de Argentijnse architecten Bonet Castellana, Kuchan en Hardoy-Ferrari. Ons model komt qua vorm heel dicht bij dit oorspronkelijke type en draagt de naam "Mariposa" - vlinder.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68719

   Zitting van canvasgebonden hennepstof, gebleekt en ongeverfd, stofgewicht 600 g/m². Hoeken van plantaardig gelooid koeienhuid. Stalen frame, open gelast en zwart gepoedercoat. 4 halfronde verbindingselementen van gegoten aluminium, 4 verbindingsmoffen van kunststof, die tevens dienen als vloerbeschermende voeten. Stalen schroeven. Hoogte 91 cm, breedte 87 cm, diepte 86 cm. Zithoogte 28 cm. Gewicht 7,8 kg. Geleverd in losse onderdelen.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu