Menu

Manufactum tuinkist Eikenhout

Manufactum tuinkist Eikenhout
  € 2.300,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 weken

  Algemene informatie

  Zo ziet productontwikkeling er bij Manufactum uit. Het is niet ongebruikelijk dat wij onze fabrikanten benaderen met een productidee - of dat zij ons benaderen - en wij werken samen om goede dingen voor ons assortiment te ontwerpen. Onze tuinkist is het resultaat van zo'n samenwerking. U kunt het alleen met deze functies van ons krijgen.

  Groot, groter, tuinkist. Opslagruimte!

  Een mooi, stevig meubelstuk dat de zitkussens van uw tuinmeubelen de hele zomer in zijn ruime interieur houdt. Of zandbakspeelgoed, badmintonrackets, trolley en de rode glijbaanwagen, wasknijpers en tapijtkloppers, tuingereedschap, gereedschap - en misschien houtskool en barbecue-accessoires. De voorkant en zijkanten van de kist zijn gemaakt van onbehandeld eikenhout, de bodem en achterwand zijn gemaakt van vochtbestendig zeefdrukkarton. Het deksel heeft een frameconstructie en is bekleed met een zinken plaat; twee gasdrukdempers houden het deksel in geopende toestand omhoog en zorgen ervoor dat het zachtjes sluit dankzij hun remmende werking. Hij is zo stabiel dat de kist zonder problemen ook als zitplaats kan worden gebruikt. De open latten aan de zijkanten zorgen voor een goede ventilatie van de binnenkant van de kist - maar betekenen ook dat het meubel niet waterdicht is. Houd hiermee rekening wanneer u de kist opstelt of de op te bergen voorwerpen selecteert.

  Let op:

  Eikenhout bevat looizuur en kan bij hoge temperaturen tanninedeeltjes afscheiden, wat tot verkleuring kan leiden.

  Eikenhout en zinkplaat. Buitenmeubilair.

  Dit terrasmeubilair wordt voor ons in een meubelmakerij in Lüneburg gemaakt van het weerbestendige eikenhout in gekloofde constructie en solide uitvoering: De langsdragers zijn bevestigd door middel van metrische schroefverbindingen met kruiskopbouten en de dwarsdragers zijn waterdicht gelijmd. De planken zijn bekleed met massief bladzink - dat gaat lang mee; in Frankrijk bijvoorbeeld heeft bladzink een lange traditie als werkblad op keukentafels. De poten zijn voorzien van kunststof glijders die vocht van onderen tegenhouden en terrastegels beschermen.

  Leveringsbon:

  Gratis levering op de plaats van gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 26246

   Tuinkist van onbehandeld eikenhout in natuurlijke knoestigheid, voorverweerd zinken blad. Drie gegalvaniseerde stalen scharnieren. Twee gasdrukschokdempers, plastic glijders. Gemaakt in Duitsland. Volume 374 l. Buitenkant H 62,5 x B 150 x D 70 cm. Interieur H 48,5 x B 133 x D 58 cm. Gewicht ongeveer 52 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu