Menu

Manufactum Tomaten Ring Gegolfd Metaal

Manufactum Tomaten Ring Gegolfd Metaal
€ 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gegolfd plaatstaal staat bekend als zeer stabiel en stijf. Kortom: het materiaal is uiterst veerkrachtig, en dus zijn onze verhoogde bedden speciaal voor tomaten van gebogen, thermisch gegalvaniseerd golfplaat ook veruit superieur aan elke kunststofconstructie - sowieso visueel, maar vooral ook wat duurzaamheid betreft.

Favoriete plek voor tomaten.

Een lage variant van het verhoogde bed is de zogenaamde tomatenring, een ten onrechte vergeten tuingereedschap dat optimale groeiomstandigheden schept voor planten die veel voedingsstoffen nodig hebben en ook van een "warme voet" houden - zoals tomaten. Tijdens het groeiseizoen kan het biologische afval dat in huis en tuin wordt geproduceerd, rechtstreeks in de ring worden "afgevoerd" (die uiteraard eerst met goede tuinaarde en fijne compost is gevuld); de afbraakprocessen die dan plaatsvinden, zorgen voor bodemwarmte en een goede toevoer van voedingsstoffen voor de groenteplanten.

Productinformatie

Artikel nummer 76274

Gegolfd plaatstaal, thermisch verzinkt en aan beide zijden voorzien van een nok. Bestaande uit drie afzonderlijke segmenten (dikte 0,75 mm). Gemaakt in Duitsland. 42 cm hoog, Ø 100 cm. Gewicht ca. 12 kg. Montagemateriaal en instructies inbegrepen.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu