Manufactum

Manufactum paardenzalf

Manufactum
Manufactum paardenzalf
  € 34,90Basisprijs: € 69,80/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Verkoelt, ontspant en verzorgt

  Paardenzalf is geen geheimtip meer, zelfs niet in de menselijke sector. Het onze bevat rozemarijn, arnica, paardenkastanje-extract en kamfer en menthol, en heeft daardoor tegelijkertijd een verkoelend en ontspannend effect en draagt bij tot het herstel na fysieke inspanning. De gel is heilzaam bij gewrichtspijn, spanning in de rug, vermoeide spieren en pijnlijke spieren. Door de kamfer die het bevat, kan er een licht brokkelig effect optreden, wat geen gebrek aan kwaliteit is, maar een teken van het hoge gehalte aan werkzame stoffen. De plantenextracten geven de heldere gel een lichtbruine kleur - wij vermijden bewust de groenige kleur die op de markt gebruikelijk is.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63449

   Met arnica, paardenkastanje en rozemarijn. Verkoelende en ontspannende gel voor spieren en gewrichten, voor massage en na fysieke inspanning. 500 ml glazen pot.

   Ingrediënten: AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, ALCOHOL, CARBOMER, CAMPHOR, MENTHOL, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, AMMONIA

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten