Menu

Manufactum lederen etui ongevuld

Manufactum lederen etui ongevuld
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden februari, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Op reis heb je vaak niet alle manicure-instrumenten nodig die een grote koffer kan bieden. Of je gebruikt toch alleen maar nagelschaartjes, vijlen en pincetten. Dit stevige etui is ontworpen om alles bij elkaar te houden en de gevoelige punten van de scharen en pincetten te beschermen tijdens het reizen. Wij laten het speciaal maken van plantaardig gelooid rundleer door de fijne timmerwerkplaats van Ulbrich.

  Bescherming voor manicure-instrumenten.

  Dit kleine etui biedt plaats aan drie van uw manicure-instrumenten voor onderweg: Er kunnen bijvoorbeeld een kleine vijl, een pincet en een nagelschaartje in, die u ook in ons assortiment kunt vinden als u ze nog niet heeft. De manicurekoffer is gemaakt van plantaardig gelooid vol runderleer, zodat de punten van de instrumenten zelf, maar ook de omgeving ertegen beschermd zijn. Met zijn handige formaat (10 × 6 × 2 cm) past hij in elke toilettas of zelfs in iets grotere handtassen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 80144

   Etui voor manicure-instrumenten van zwart, plantaardig gelooid volnerfleder. Drukknoopsluiting. 10 × 6 × 2 cm. Gewicht 30 g. Zonder hulpstukken.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu